Tämän sovelluksen korjaaminen ei ole enää jaettu kanssasi iPhonessa / iPadissa

How Fix This App Is No Longer Shared With You Your Iphone Ipad

Virhesanoma, joka on äskettäin vaivannut iPhonen ja iPadin käyttäjiä, on Tätä sovellusta ei enää jaeta kanssasi “. Kuten käy ilmi, virheilmoitus tulee näkyviin, kun yrität käyttää tiettyjä sovelluksia laitteellasi. Yksi Applen hienoista ominaisuuksista on Family Sharing -ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa perheenjäsenen ostamia sovelluksia. Tämä tarkoittaa, että kun ostat sovelluksen, voit jakaa sen perheenjäsenten kanssa, jotta heidän ei tarvitse ostaa sitä. Tämä on todella hienoa, mutta joskus voit kohdata ongelmia tämän mainitun ominaisuuden kanssa, kuten mainittu virheilmoitus.

Tätä sovellusta ei enää jaeta kanssasi



Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, kun kohtaat tämän virhesanoman, on varmistaa, että perheenjako on määritetty ja otettu käyttöön sovelluksessa jakavalla tilillä. Joissakin tapauksissa virheilmoitus voi näkyä vain siksi, että ominaisuus on vahingossa poistettu käytöstä. Suurimmalle osalle käyttäjistä virhesanoma alkoi näkyä käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen. Siten ongelma voidaan liittää vikaan käyttöjärjestelmä . Joissakin tilanteissa virhe voi jopa ilmaantua ilmaisilla sovelluksilla, jotka eivät vaadi perheenjako-ominaisuutta ollenkaan. Älä kuitenkaan tuskaile.



Tämän sanottuasi on olemassa erilaisia ​​tapoja päästä eroon virheilmoituksesta. Jotkut mainitsemistamme menetelmistä eivät ehkä toimi sinulle, joten varmista, että käydään läpi ne kaikki nopean ratkaisun varmistamiseksi. On todella kolme tapaa ratkaista tämä ongelma. Ne ovat jonkin verran identtisiä, mutta niillä on oma osansa eroista. Ensimmäinen vaihtoehto olisi ladata sovellus. Toiseksi voit vain poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen. Lopuksi toinen tapa korjata tämä olisi kirjautua ulos iCloud-tunnuksestasi ja sitten takaisin sisään. Joten, anna meidän aloittaa.



Tapa 1: Poista sovellus

Kuten käy ilmi, ensimmäisen kiertotavan sanottuun virheilmoitukseen on sovelluksen purkaminen. Olet luultavasti huomannut sovelluksen läpi laitteen asetuksissa, että on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Lataaminen on erilaista kuin sovelluksen poistaminen. Erona on, kun lataat sovelluksen, se poistaa sovelluksen pitäen samalla datasi ja dokumenttisi. Siten, kun asennat sovelluksen, sinulla on edelleen tiedostojasi ja ne eivät kadota. Noudata alla olevia ohjeita ladataksesi syyllisen sovelluksen:

  1. Ensinnäkin, mene laitteellesi asetukset .
  2. Sitten asetukset -näytössä siirry laitteen tallennustilaan iPhone-tallennustila tai iPad-tallennustila .
  3. Sen jälkeen, etsi sovellus, joka näyttää virheilmoituksen, ja napauta sitä.
  4. Kun olet valmis, napsauta Purkaa Sovellus vaihtoehto. Tämä poistaa sovelluksen ja pitää tietosi ja dokumenttisi turvassa.

    Sovelluksen lataaminen

  5. Kun sovellus on purettu, napauta Asenna uudelleen Sovellus vaihtoehto asentaa se uudelleen.
  6. Katso, korjaako tämä ongelman sinulle.

Tapa 2: Poista sovellus

Joissakin tapauksissa sovelluksen purkaminen ei välttämättä korjaa ongelmaa. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän, joten sinun on poistettava sovellus kokonaan ja asennettava se sitten uudelleen. Se poistaa myös asiakirjat ja muut tiedostot, joten varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät. Tämän sanottuasi voit poistaa sovelluksen laitteestasi noudattamalla alla olevia ohjeita:



  1. Menettely on sama kuin edellä. Mene laitteellesi asetukset .
  2. Sen asetukset ruudulle, siirry kohtaan yleinen ja palaa sitten laitteen tallennustilaan.
  3. Etsi sieltä sovellus ja napauta sitä.
  4. Napsauta lopuksi Poistaa Sovellus vaihtoehto poistaa sovellus kokonaan laitteestasi.

    Sovelluksen poistaminen

  5. Kun olet tehnyt sen, asenna sovellus uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu.

Tapa 3: Kirjaudu ulos iCloudista

Lopuksi, jos edellä mainitut kaksi ratkaisua eivät toimi sinulle, sinun on tällöin kirjauduttava ulos iCloud-tili . Tämä on tehtävä syyllisen sovelluksen poistamisen jälkeen. Noudata alla olevia ohjeita.

  1. Ensinnäkin, poista syyllinen sovellus siirtymällä sisään asetukset ja sitten laitteen tallennustila.
  2. Jos olet jo tehnyt sen, asetukset , selaa alaspäin ja siirry sitten kohtaan iTunes ja App Store .
  3. Siellä Apple ID on yhdistetty Sovelluskauppa tulee näkyviin.
  4. Napauta nyt kirjautuaksesi ulos, napauta Apple ID vaihtoehto. Tämä tuo esiin uuden valintaikkunan, jossa on paljon muita vaihtoehtoja. Napauta vain Kirjaudu ulos .

    Kirjaudu ulos Apple ID: stä

  5. Tämän jälkeen sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.
  6. Kun laite on taas päällä, siirry kohtaan asetukset uudelleen.
  7. Napauta Kirjaudu sisään iPhoneen vaihtoehto.

    iPhonen asetukset

  8. Anna kirjautumistiedot loppuun kirjautumiseen.
  9. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Sovelluskauppa ja lataa aiemmin poistamasi sovellus uudelleen.
  10. Katso, korjaako tämä ongelman.
Tunnisteet iphone 3 minuuttia luettu