Yhteyksien eston purkaminen Snapchatissa

Estettyjen yhteystietojen eston purkaminen Snapchatissa

Oletko estänyt jonkun Snapchatin kautta ja haluat nyt peruuttaa tekemäsi ja kumota eston? Voit kumota eston, mutta eston poistaminen poistaa kyseisen henkilön Snapchat-luettelostasi. Joten jos haluat poistaa eston ja tarkastella heidän napsautuksiaan, sinun on lisättävä ne uudelleen.

Näin voit avata jonkun eston Snapchatissasi.



  1. Mene Snapchat-kotisivullesi ja avaa profiilisi.

    Avaa kotisivusi Snapchatille.



  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta.

    Napsauta asetuskuvaketta



  3. Vieritä näkyviin tulevaa näyttöä alaspäin. Mene alas, kunnes löydät vaihtoehdon Estetty.

    Selaa luetteloa alaspäin, jos haluat löytää välilehden estetyille

    Estetty, tästä löydät luettelon kaikista estetyistä yhteystiedoista.

  4. Estetty on paikka, josta löydät kaikki estämäsi yhteystiedot.

    Napsauta estettyjen henkilöiden nimen vieressä olevaa ristiäksesi heidän estonsa.



    Nyt voit estää estettyjen henkilöiden lukituksen painamalla X-merkkiä, joka on heidän nimensä vastapäätä tämän luettelon alla. Ristin napsauttaminen tuo tämän valintaikkunan ruudulle, jossa kysytään, haluatko todella kumota tämän henkilön eston.

    Snapchat vahvistaa käyttäjiltään, jos he haluavat poistaa estetyn käyttäjän eston.

    Jos haluat kumota eston, napauta Kyllä, jos ei, napauta sitten EI.

  5. Ystävä on nyt estetty. He eivät kuitenkaan ole enää luettelossasi. Mikä tarkoittaa, että jos haluat tarkastella heidän napsautuksiaan, sinun on lisättävä ne uudelleen.

    Sinulla ei ole estettyjä ystäviä, jotka näkyvät nyt, koska vain estit heidän estonsa.

    Lisää eston estävä ystävä uudelleen. Tämä ei tietenkään ole välttämätön vaihe, jos et halua lisätä niitä takaisin.

Voit estää ja kumota kenet tahansa Snapchat-kaverilistallasi. On kuitenkin suuri mahdollisuus, että Snapchat rajoittaa toimintojasi lisätäksesi jonkun uudelleen, kun olet estänyt ja estänyt hänet, kaikki lähietäisyydellä. Tämä rajoitus on melkein 24 tuntia, kunnes voit etsiä kyseistä henkilöä uudelleen ja lisätä hänet ystäväluetteloon Snapchatessa.

Ja kaikille siellä oleville ihmisille, jotka ovat ajatelleet, että estetty henkilö ei koskaan tiedä, onko hänet estetty, eivät todennäköisesti tiedä, että voit selvittää, kuka on estänyt sinut Snapchatista. Se ei ole suora menetelmä, mutta näiden tietojen saaminen on mahdollista Snapchatessa. Oletetaan, että et ole viime aikoina nähnyt kaverisi napsautuksia, ja ihmettelet, missä he ovat olleet. Joten haet heidän nimensä hakupalkista Snapchatista. Jos sinut on estetty, et löydä heidän tiliäsi Snapchatistasi. Vaikka voit tarkistaa tämän, etsimällä heitä toiselta Snapchat-tililtä ja jos ne näkyvät siellä olevalla haku-välilehdellä, vahvistetaan, että olet estetty.

Mutta jos joudut todella avaamaan jonkun eston tulevaisuudessa ja lisäämään hänet takaisin, miksi sinä edes estät häntä? On parempi ratkaisu, jos et halua saada ilmoituksia tältä henkilöltä. Voit ottaa käyttöön Älä häiritse -ominaisuuden kyseiselle kaverille Snapchatessa. Älä häiritse -ominaisuus, pidä ystäväsi luettelossa, kun molemmat voivat lähettää ja vastaanottaa napsautuksia. Etuna on, että et saa ilmoitusta, kun he lähettävät sinulle pikakuvan tai chatin. Parempi idea, eikö? Se on ehdottomasti parempi kuin mennä estoon, avata esto ja lukea prosessi.

Näin voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ystävällesi.

  • Etsi ystävä, jonka haluat kytkeä Älä häiritse -ominaisuuteen.

    Etsi Snapchats-hakupalkista ystävä, jolle haluat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön.

  • Kun napsautat ystäväsi nimeä, molempien keskusteluikkuna avautuu. Napsauta asetuskuvaketta täällä, joka on kolme vaakasuoraa viivaa vasempaan yläkulmaan.

    Asetuskuvake, josta löydät kaikki asetukset, joihin voit käyttää tiettyä ystävää.

  • Tämä ohjaa sinut edelleen kaikkiin toimintavaihtoehtoihin, jotka haluat ehkä tehdä tälle ystävälle, mukaan lukien toimet heidän estämiseksi tai poistamiseksi. Etsi Älä häiritse -vaihtoehto ja kytke päälle sen painike. Painikkeiden väri muuttuu siniseksi heti, kun kytket sen päälle.

    Älä häiritse -ominaisuus Snapchatissa saattaa olla parempi tapa kuin poistaa joku ja lisätä hänet myöhemmin uudelleen.

    Älä häiritse -painike muuttuu siniseksi, kun otat tämän ominaisuuden käyttöön ystävällesi. Kun tämä on kytketty päälle, et saa ilmoituksia napsautuksista tai keskusteluista, jotka ystäväsi lähettää sinulle.

  • Voit toistaa vaiheet, jos haluat vaihtaa Älä häiritse -ominaisuutta tälle ystävälle.